Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přeji Vém vše dobré a ještě lepší, pevné zdraví i nervy s velkou kopou štěstí.

2 0
možnosti

Bílá vrána jaro nedělá ;-)

4 0
možnosti

i Vám pěkné Vánoce

5 0
možnosti

Češi rozhodně xenofobové nejsou a vítají každého kdo přijde s dobrým úmyslem a nechce vnucovat na co je z domova zvyklý.

Jinak by tu už dávno byly problémy s Vietnamci, s Kubánci, s Řeky, s Ukrajinci a podobnými kteří přišli za prací. Kdo chce s námi přidat ruku k dílu a práce se neštítí a ostatním nekecá do stylu života, víry a kultury prostě za komentář nestojí a je náš.

Ostatně tento přístup je vidět na jedné prý "sociálně vyloučené" menšině. Nejsou to přistěhovalci, ale vnucují že jsou jiní a je třeba dvou metrů a všemožné podpory. Proto k nim většina přistupuje opatrně a podezíravě.

Dobré hosty vítáme a pokud chtějí zůstat nemáme problém.

18 0
možnosti

To, ze se v muslimskych zemich rodi a ziji lide ruzni jako snad vsude jinde ... dobri, spatni.... snad nikdo nezpochybnuje... ani to, ze mezi muslimy je hodne lidi, kteri chteji zit v miru a nechteji druhe omezovat... ale take musite uznat, ze mezi muslimy je podstatna cast, podle me naprosta vetsina tech, co proste nasleduji do slova Koran, Hadis, pouzivaji takiji, takze nemuslimove maji plne pravo byt k naprosto vsem muslimum (I tem od srdce tolerantnim a hodnym) neduverivi... zabity v teroristickem utoku, nebo pri nasilnickem napadeni na ulici jste jen jednou a uplne to staci... lide hlasajici krestanstvi to nedelaji, lide hlasici se k islamu naprosto bezne + viz zakony v zemich hlasicich se k islamu. Takze proste clovek co ma zdravy rozum bude obezretny i po vasem prispevku... to snad musite uznat, ze to je logicke. Vas nazor podle me neni ani zdaleka vetsinovy nazor v islamu.

1 0
možnosti
Foto

Můžu chápat Vaší dedukci, ale upřímně k jaké náboženské příslušnosti se hlásí ti, kteří rozvrátili celý islámský svět mezi Američany i Rusáky, kteří bombardují ve velkém, zabili statisíce civilistů? Samozřejmě když člověk páchá teroristický útok je to hrozné a stejně hrozné je, když vnucuje cizí systém do suverénních vlád a mrtvé nazývá vedlejší ztráty. Já nevidím žádný rozdíl a vraždění musí člověk odsuzovat ze všech stran bez ohledu na jejich víru a hesla jako humanitární a lidskoprávní intervence či demokratizace a příkladů je hodně...

4 0
možnosti
Foto

Dekuji Všem za milá přání a tím mi potvrdíte, že stojí za to v tom pokračovat, že zdravé soužití i v širším okruhu a ve vzájemném respektu a pochopení, je možné i když je to těžké a přeji si, abychom se k tomu v příštím roce více přiblížili V

2 0
možnosti

Pokusy o sbližování islámu a české kultury je holý nesmysl: základní hodnoty a mnohá pravidla obou systémů jsou naprosto nesouladná a neslučitelná. Je to již 1.000.000x probraná záležitost. Konkrétní výsledky tohoto "sbližování" jsou vidět v Západní Evropě. Děkuji, nechci.

3 0
možnosti

Hezké, ale na "sbližování" s muslimskou kulturou nevěřím.

7 0
možnosti

Děkuji a přeji Vám a vaší rodině hezké prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.

1 0
možnosti

Další díl seriálu "Bílá vrána". :-P Ale jak se u nás říká, jedna vlaštovka jaro nedělá.

4 0
možnosti

Omlouvám se za porušení Vašeho copyrightu. Výše jsem uvedl to stejné, aniž jsem četl Váš příspěvek. No, alespoň v tom nejsem sám ;-)

2 0
možnosti

Pana Hatema sice neznám, ale řekněme, že bych mu mohl důvěřovat. Jenže takových výjimek je tak málo, že nestojí za řeč. Devět z deseti muslimů se chová naprosto opačně, co tedy s tím? A co teprve, až dorostou děti příchozích muslimů? Podle zkušeností z jiných států se dají snadno extrémními imámy svést na cestu ničemů škodících jiným. Kromě toho islám není v Česku vítaný, dopouští otroctví, diskriminaci, pedofilii, zabíjení, násilně šíří věrouku, která odporuje základním hodnotám evropské kultury a u nás je několik staletí překonaná. 90 % Čechů u nás islám nechce !

7 0
možnosti

J43a24n 91P36a52v67e92l

26. 12. 2016 14:06

Jak to víte, že takových vyjímek je málo? Respektive, je pan Hatema vůbec vyjímka? Nenapadlo Vás, že většina muslimů chce pohodový život, ale pokud vezmete celkem malou část, řekněme deset procent, tak dostanete těch ortodoxních muslimů třeba milion?

Skutečně se dají děti snadno svést na špatnou cestu a nebo je svedena zase jenom malá část?

Skutečně se v Čechách dopouští otroctví, diskriminace, pedofilie, ...?

Poslední věta má v sobě část pravdy, ale jen část.

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS