Diskuse

Tahle země není pro muslimy - část II.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Nechce se mi věřit, že autor je muslim a ještě ovládá tak dokonale češtinu. Podle mne se téměř každé náboženství se dá vykládat z různých úhlů, zvláště když jeho posvátné knihy jsou nejednoznačné, často si odporující a samozřejmě i poplatné době vzniku, je na člověku, co si vezme, zda to špatné a zlé, nebo to dobré a lidské, a též na morálních autoritách, kam se přikloní. Autorovy názory jsou velmi lidské a kdyby tímto způsobem uvažovala byť jen většina muslimů, nemohla by vzniknout nějaká animozita mezi křesťany a muslimy, protože by svorně akcentovali ty pozitivní stránky lidské povahy. Narazil jsem na blog autora teprve dnes a nestačím se divit. Více takových hlasů, více podobně smýšlejících.

2 0
možnosti
JK

Pokud by všichni Ti, kdo k nám směřují, měli alespoň kousek náhledu, jako máte  vy - lidé by neměli strach...

3 0
možnosti
LH

Máte pravdu s tím obhajováním neobhajitelného.Fascinuje mě,jak naše české konvertitky nedokážou při otázce na kamenování toto jednoznačně odsoudit jako naprostý nesmysl v 21.století, místo toho melou něco o zkorumpované justici .Před pár měsíci manžel otevřel mail, kde v přímém přenosu zastřelili na ulici paní vyššího středního věku za to, že jí byl vidět obličej a kotníky, jinak zahalená byla. Dost mně to rozhodilo. Kolemjdoucí si to točili na mobily. Nikdo se jí nezastal.

4 0
možnosti
Foto

Vážený autore, Vaše slovat tesat do kamene. Bojím se o Vás, buďte opatrný.

8 0
možnosti
Foto

Dobrý den paní Holzbachová, děkuji za Vaše slova a také děkuji za starost. Upřímně si ani nehraji na hrdinu a myslím, že každý máme strach ze smrti. Otázka je, všichni zemřeme, tak mě spíš začalo zajímat "jak" než "kdy". Myslím, že kdyby člověk zemřel kvůli tomu, že chce rozšiřovat vědomí a informace, aby lidi našli cestu k sobě a zabránit tomu, aby řešili své rozdílnosti násilím a nenávistí, tak to by byl krásný a hodnotný život. A navíc nikdo z muslimů v Čechách mi nevyhrožuje, a jestli jsou nebezpeční, jedině sami sobě, tím, že se nechtějí vzdělávat a mají špatné vedení a mluvčí, kteří místo aby pracovali na jejich integraci, s každým svým prohlášením jen prohlubují krizi a odcizují vlastní lidi od české společnosti. Reforma se vždycky musí dělat zevnitř.

3 0
možnosti
Foto

Vážení čtenáři, děkuji za Vaše komentáře a přál bych si, abyste si našli čas k přečtení další části série, která vznikla kvůli poslední události se šibenicemi, po které se mi rozum zastavil.

http://berrezouga.blog.idnes.cz/c/468233/tahle-zeme-neni-pro-muslimy-ani-pro-sibenice.html

1 0
možnosti
ČP
JV

Musím přiznat, že kdyby k nám mířili lidí s myšlením jako má autor, pak jsem všemi deseti pro takové imigranty. Tohle je totiž ten pravý způsob jak se vzájemně naučit a "obohatit". Škoda, že tito muslimové s takovým myšlením bývají svými souvěrci pronásledování, biti a zabíjeni.

21 0
možnosti
Foto

No teda. Klobouk dolů a samozřejmě karma. Škoda, že ostatní muslimové nejsou aspoň z poloviny jako vy. A rovnou se přiznám, že takhle bych nedokázal rozebrat ani sám sebe.

20 0
možnosti
JR

J51a73r91a 83R84a97n16k

28. 6. 2015 19:22

KarmaR^

Ale ten vyrok ": „Ne každý muslim je terorista, ale….“ pouzivaji nekolik let vsichni zapadni politici - po kazdem teroristickem utoku. Kratce po vrazdach Charlie Hebdo, dokonce na kanadskych a BBC zpravach hlasatele rikali, ze jim bylo "doporuceno" slova terorista nepouzivat prilis casto, mohlo by to urazet utlocitne.....

13 0
možnosti
Foto

Podle hesla: postižená husa nejvíc kejhá

0 0
možnosti
JN

J27i59ř96í 25N14o22s51e26k

28. 6. 2015 19:03

VY jste pro naši kulturu přínosem. Bohužel, všechno svědčí pro to, že vás takových aby pohledal. Doufám, že se v naší republice cítíte vítaný.

32 0
možnosti