Diskuse

Tahle země není pro muslimy - Část III.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takových lidí jako jste Vy tak bychom potřebovaly vice aby nám osvětlily problematiku muslimského světa  DÍK

0 0
možnosti
MS

Uf, tak to je hustej článek. V podstatě je v něm zahrnuto vše, z čeho pramení ten velký průser tam venku... Klobouk dolů.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, moc děkuji za Vaše příspěvky. V mnohém se shodují s mým pohledem na tuto problematiku. A navíc se u Vašeho výkladu bavím a směji, což je v každodenním životě moooooc důležité. Není nad to brát svět s nadhledem. NEOPREN JE ZA 1!!! :-). Těším se na další Vaše blogy a mohou být i delší:-P;-D:-). ČTENÍ MĚ BAVÍ8-o8-o8-o

0 0
možnosti
MH

Tahle země není pro muslimy - Část X (deset)

Slovo muslim bylo zameneno za Krestan.

0 0
možnosti
MH

Tahle země není pro muslimy - Část X

-veškeré informace v článku jsou smyšlené, postavy s reálnými postavami nemají nic společné.

Žádná sebekritika islámu se nekoná. Muslim se narodí a má pravdu ihned. Tečka.

0 0
možnosti
BD

Vynikající analýza. 100 x lepší než zlomyslné traktáty pana Lhoťana nebo naší odpovědné ministryně.Osobně si všechny myšlenky  archivuji pro další pozitivní použítí.VVV

1 0
možnosti
HZ

Přestože jde pouze o pohled autora a ne všechno se musí brát jako jediný či pravý výklad, tak moc děkuji Hateme za podobnou věcnou a korektní osvětu. R^ Dlužno dodat, že jsem ještě nepřečetl všechny články.

0 0
možnosti
Foto

Autore díky, že nám otvíráte oči. R^

1 0
možnosti
KT

dobrý den, jak se stavíte k tvrzení, že muslim pijící alkohol po setmění (Alláh to nevidí) není výimkou, stejně jako homosexualita (sex muže s mužem není hřích).

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den paní Tycová, děkuji za otázku, která mě upřímně rozesmála a už jsem slyšel takovou argumentaci i od některých muslimů. ;-DMyslím, že takový muslim hrající s Bohem na schovávanou o své víře moc neví.. A když tohle pak říká Evropanům, tak je to tragédie. Jsem pro, aby si lidé dělali, co chtějí, ale nemusí se vymlouvat a měli by být upřímní jak k sobě, tak k ostatním. Přeji Vám krásné léto.

0 0
možnosti
Foto

Vážení čtenáři, děkuji za Vaše komentáře a přál bych si, abyste si našli čas k přečtení další části série, která vznikla kvůli poslední události se šibenicemi, po které se mi rozum zastavil.

http://berrezouga.blog.idnes.cz/c/468233/tahle-zeme-neni-pro-muslimy-ani-pro-sibenice.html

0 0
možnosti